Thursday, September 8, 2011

Aku Sudah Tua

Dah lama sangat tak singgah kat blog terCHENTA ni..hihi..
lagi pun, blog aku ni sangatla tidak menarik kalo nak compare ngan blog2 lain..
dats why aku pun malas nak tgk... huhu..

Well, pejam celik pejam celik, umur aku dah 23 tahun..
keje nak dekat 2 tahun and alhamdulillah aku masih belum dipecat..haha,,
fikiran makin kusut setiap hari..
kene fikir banyak benda..
dah tak macam dulu..masa zaman U and sekolah..makan+ tido +buku+ exam
tapi sekarang..
nak kene renew lesen kete yang dah mati sebulan..
nak kene bayar segala macam bill...
nak kene cari teman hidup ..sebelum jadi andartu..kahkahkah
dah keje so tak leh nak MC sesuke hati..
nak kene cari rumah sewa sebelum dihalau oleh ayahanda dan juga bonda tersayang..huhu..
aii..macam2 lagi sampai jem otak

Jadi, aku pon x tau ape motif aku membebel kat sini..
bukannye leh kurangkan list beban yg ade..
hm....
ntahlaaaa....

apa2 pun..
aku bersyukur ngn ape yang ade..
moga2 ALLAH guide aku supaya berada di lane yg betul...
AMIN...

3 comments:

sophia smith said...

Hi..Thanks a lot for such an interesting blog post..keep it up...

raymeds.com

YASPOWER said...

Great blog produced! Congrats.

For more links on soccer, pls refer to my blog at http://www.aptconnections.blogspot.com/

For more links on fatherhood, pls refer to my blog at http://inspirationalfathers.blogspot.com/

Agoodic Digital Co. Ltd said...

this is a good post, thanks.
ainol novo 7 aurora
Ainol Novol 7 Paladin
Ainol Novo 7 Elf from buybuyseller.com