Friday, November 14, 2008




- baju pink yg duduk macam kat rumah sendiri tu anis sabri
- yang buat love x siap or ala2 x jadi tu hafizah yasin or kitorang panggil pijah and anis afifah
- then bj merah azie ngn shida yg kecik-kecik cili padi
-baju pink pulak alyaa amalina, then ira and rahimah..
-shahir plak yg mate mcm nk tido tu..
-minak berbaju kurung tu kak izah..kitorng panggil "kak" sebb die tua setahun..setahun jew???
-sorng lagi cili padi yg duduk sebelah aku tu Faridah..

missing in action:

-photographernye aini..yg berkorban untuk tidak kelihatan didalam pic nie...thnxs alot~~!!!!~~
-Ain yg kene masuk lab untuk final project dat day.. ~~we miss u~~
-kemana menghilangnye wawa ngn aisah ???..

ALMOST 3 TAHUN LEBIH ASYIK TENGOK MUKA KORANG JER..BUT IM GLAD..GOING THRU A LOT OF THINGS TOGETHER.. AND HAVING U ALL AS MY FREN..

TIME KACEH BANYAK-BANYAK !!

5 comments:

Anonymous said...

miss you guys so much!
if only i could fly back right at this moment, i'll do it even only for one minute...
sigh~
better take a good care of yourself and see you whenever i see you..=p
kem salam pada semua!

-farah abdullah-

arEnA said...
This comment has been removed by the author.
bLueSpeCky said...

giler bes ramai dak yt

stantheman said...

Hi guys, just wanted to say I still enjoy seeing posts, it's wonderful and it helps me a lot with букмекеры you are unbelievable

ginger said...

Very interesting blog, it really helped me learn a great deal!too many interesting things Dog obedience training